Strømpeforing i Rødovre, Roskilde & Frederikssund

Brug den nyeste, smarte og sikre teknik med strømpeforing.
Bestil strømpeforing nu

Vinding Kloak udfører professionel strømpeforing

Strømpeforing er en ny og helt unik metode til at styrke eksisterende kloakrør. Teknikken kan bruges til rør i både store og mindre dimensioner, hvilket gør strømpeforing til en meget populær renoveringsmetode. Man forsyner faktisk det gamle kloakrør med en indvendig foring af glasfiberarmeret polyester. Man bygger strømpen op omkring vævet glasfiberarmering, som gør indføringen lettere, og samtidig opnår man, at der er fuld kontakt mellem de gamle og nye rør. Glasfiberarmering sikrer også, at den nye liner har meget stor styrke og kan være selvbærende under ret ekstreme forhold. Det gør den populær under store vejnet og togbaner, men også under byggeri af enhver slags.

Hvordan fungerer strømpeforing?

Den glasfiberarmerede strømpe har længde og dimension, der er skræddersyet og tilpasset den enkelte opgave og de enkelte rør. Man placerer installationsvognen over en brønd, og da man derefter arbejder med strømpeforing under jorden fra brønd til brønd, kan man undgå opgravning. Man har forinden foretaget en højtryksspuling af kloakrørene, og derefter krænger man så strømpen med trykluft ind i den eksisterende kloakledning. Denne hærdes med ultraviolet lys, som sikrer en 100% kontrolleret og meget miljøvenlig hærdning.

Hvordan sikrer man tæthed med en strømpeforing?

Strømpen eller lineren slutter helt tæt til det gamle rør, hvorved det opnår den styrke og tæthed, der er beregnet nødvendig. Under processen med strømpeforing foretager man kontinuerlig kameraovervågning via en robot nede i kloakken. Derved kan man på en TV skærm se, at lineren er placeret korrekt inde i kloakrøret. En robotvogn sørger også for, at tilslutninger fra eventuelle stikledninger og andre rørføringer bliver friskåret nøjagtigt. Dette resultat kontrolleres også med robot TV. Dermed kan Vinding Kloak garantere, at en strømpeforing er en fuldstændig tæt og sikker foring.

Hvis der er behov for det, kan der også laves strømpeforing på mindre dele, såkaldte punktreparationer eller foring af partliner. Hermed kan man lave renovering af kloak på lige så sikker måde på en mindre del af et kloakrør med den unikke strømpeforing.

Få et tilbud på strømpeforing fra din kloakmester

Inden du kaster dig ud i dyre løsninger med kloakrenovering eller omlægning af kloak, som måske viser sig at være uden den ønskede effekt, så få et tilbud på strømpeforing af din eksisterende kloak. Måske kan denne opgravningsfrie løsning skabe et meget bedre resultat, hvor du slipper for dyre opgravninger og nyanlægning af have, stier, asfalt mm. Vinding Kloak kommer gerne ud og vurderer løsningsmulighederne ved din kloak, og vi giver dig naturligvis gerne et tilbud på strømpeforing eller foring med partliner. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 53 63 63 19 , så er vi på vej.

Indhent et uforpligtende tilbud

Døgnvagt ring på tlf.